ANNE&MAX ARNHEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anne&Max Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 14:03 Super lekker eten! Echt lekker homemade en vol smaak! De scone was perfect, niet te zoet. Croissant met ei en spek ook, eieren waren helaas koud, maar alsnog super lekker.
10 nov 2022 om 9:38 Super lekker en goede bezorging
1 okt 2022 om 16:05 Voor 60 euro besteld, kwaliteit beneden maats of eigenlijk ronduit slecht! Ik zou een mail krijgen met een oplossing…..we wachten nog steeds. Leuke thuislunch verpest.
28 aug 2022 om 14:01 Wij eten altijd bij anne en max maar we vonden het echt tegen vallen met wat we normaal krijgen. Tosti was helaas ook heel droog...
12 jul 2022 om 14:42 Ordered a salad bowl and a smoothie. Everything was very tasty! Highly recommend it
25 jun 2022 om 16:26 Kleine portie voor de prijs, de bezorgtijd aangegeven op thuisbezorgd is niet accuraat. Duurde 3x zo lang. Eten wel lekker
7 jun 2022 om 16:50 Top service. Leuk kaartje ook!
31 mei 2022 om 14:03 Ontzettend lekker! De veganoot mmmm
30 mei 2022 om 15:00 Heerlijk gegeten, goed verpakt en echt lekker. De bezorging was ook super op tijd. Voor ons de eerste keer, maar we komen zeker terug!
3 apr 2022 om 13:55 Prima eten, Alleen vind ik de prijs het niet helemaal waard voor wat je krijgt. Het eten is zeker lekker maar ik had niet het gevoel dat ik besteld had. Had meer het gevoel dat ik iets langer in de keuken stond voor een lekker broodje
2 apr 2022 om 16:07 Duurde erg lang voordat het eten er was. Eten was koud.
23 mrt 2022 om 15:20 Heerlijke tosti en verse jus. Was niet zo'n fan van de worteltaart, houd zelf van iets meer kruidig en vol van smaak. Maar ja, smaken verschillen!