ANNE&MAX ARNHEM

ANNE&MAX ARNHEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 74 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anne&Max Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

28 aug 2022 om 14:01 Wij eten altijd bij anne en max maar we vonden het echt tegen vallen met wat we normaal krijgen. Tosti was helaas ook heel droog...
12 jul 2022 om 14:42 Ordered a salad bowl and a smoothie. Everything was very tasty! Highly recommend it
25 jun 2022 om 16:26 Kleine portie voor de prijs, de bezorgtijd aangegeven op thuisbezorgd is niet accuraat. Duurde 3x zo lang. Eten wel lekker
7 jun 2022 om 16:50 Top service. Leuk kaartje ook!
31 mei 2022 om 14:03 Ontzettend lekker! De veganoot mmmm
30 mei 2022 om 15:00 Heerlijk gegeten, goed verpakt en echt lekker. De bezorging was ook super op tijd. Voor ons de eerste keer, maar we komen zeker terug!
3 apr 2022 om 13:55 Prima eten, Alleen vind ik de prijs het niet helemaal waard voor wat je krijgt. Het eten is zeker lekker maar ik had niet het gevoel dat ik besteld had. Had meer het gevoel dat ik iets langer in de keuken stond voor een lekker broodje
2 apr 2022 om 16:07 Duurde erg lang voordat het eten er was. Eten was koud.
23 mrt 2022 om 15:20 Heerlijke tosti en verse jus. Was niet zo'n fan van de worteltaart, houd zelf van iets meer kruidig en vol van smaak. Maar ja, smaken verschillen!
14 mrt 2022 om 16:10 Very good food!
11 mrt 2022 om 17:32 Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Lekker brood.
28 feb 2022 om 15:56 Perfect!